Tietoa meistä

Suomen Elektropinta Oy on vuonna 1995 perustettu pinnoitusteknologiayritys. Toimimme Kuopiossa Neulamäen teollisuuskylässä 1500 m²:n tuotantotiloissa. Palvelemme teollisuuden yrityksiä kaikkialla Suomessa. Logistiikkapalvelumme varmistaa nopeat ja varmat toimitukset koko maahan.

Suomen Elektropinta tarjoaa laadukkaat pintakäsittelypalvelut kustannustehokkaasti, nopeasti ja varmasti. Olemme metallien sähkökemiallisen pinnoituksen erikoisosaaja. Ydintuotteemme ovat sähkösinkitys, anodisointi, kemiallinen nikkeli, musta nikkeli ja kuparointi. Autamme asiakkaitamme kaikissa metallin pintakäsittelyyn liittyvissä kysymyksissä ja tuotekehitystarpeissa.

 

Olemme täsmällinen ja ratkaisukeskeinen yhteistyökumppani, johon asiakkaamme voivat luottaa. Asiakkaamme arvostavat erityisesti yhteistyössämme toimitusvarmuutta, palvelua, toimitusaikaa ja laatua. Kunnioitamme asiakkaan tarpeita ja pyrimme olemaan luottamuksen arvoisia. Tämä näkyy erittäin korkeassa asiakastyytyväisyydessä.

Arvojamme ovat tinkimätön työhön sitoutuminen, teknologisen osaamisen jatkuva parantaminen, rehellinen ja avoin toiminta, ihmisten ennakkoluuloton kunnioittaminen ja toiminnan kannattavuus. 

 

Pinnoitusteknisen materiaaliosaamisemme sekä asiakastuntemuksemme ansiosta palvelemme asiakkaitamme asiantuntevasti ja tarjoamme erilaisiin tarpeisiin parhaiten soveltuvia ratkaisuja. Luottamus ja kunnioitus henkilökuntamme ja asiakkaidemme välillä on keskeistä yrityksemme toimintafilosofiassa.

Palvelumme
Puhelinkuvake

Kiinnostaako työ kehittyvässä ja eteenpäin suuntaavassa yrityksessä? Haemme uusia osaavia tekijöitä osaksi työhönsä kunnianhimoisesti suhtautuvaa joukkoamme. Ota yhteyttä ja kerro osaamisestasi!

Yhteystiedot

Ota yhteyttä!

Kysy lisää pintakäsittelytöistä, pyydä tarjous tai lähetä palautetta – palaamme asiaan mahdollisimman pian! Yhteystietomme löydät täältä.

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja uutiskirjeitä