Laatu ja tuotekehitys

Suomen Elektropinnan prosesseja ja toimintatapoja ohjaa ISO-9001-laatujärjestelmä. Toimintamme perustuu järjestelmän mukaisesti jatkuvaan parantamiseen poikkeamien käsittelyn, riskienhallinnan, muutosten hallinnan ja strategisten tavoitteiden kautta.

Osa asiakkaan valmistusketjua

Suomen Elektropinta on osa valmistusketjua, joka lähtee liikkeelle metalliseoksesta, sen valinnasta, mekaanisesta valmistuksen menetelmistä ja niiden valinnasta. Olemme perehtyneet pinnoitusprosesseja ohjaaviin standardeihin, parhaisiin käytäntöihin sekä alan viimeisimpään kansainväliseen tutkimukseen ja hoidamme vastuumme osana laadukasta ja standardien mukaista valmistusketjua.

Valmistettavuus

Usein suurimmaksi haasteeksi tuotelaadun saavuttamisessa nousee valmistettavuuden hallinta. Metalliseosten laatu ja tila, mekaanisen työstön menetelmät sekä komponentin rakenneratkaisut vaikuttavat pinnoituslaatuun. Myös tilaus- ja toimitusketjun käytännöt vaikuttavat laatuun.

 

Panostamme siihen, että löydämme yhdessä asiakkaan kanssa ratkaisut erinomaisen ja toistuvan tuotelaadun saavuttamiseksi.

Vastuullisuus

Tuotekehityspalvelut

Tuemme asiakkaidemme tuotekehitystä tarjoamalla ja testaamalla pinnoitusratkaisuja. Pintakäsittelyratkaisu voidaan viedä suunnittelupöydälle ja valita paras pinnoite asetettuihin vaatimuksiin nähden.

 

Olemme kehittäneet kemialliseen nikkeliin perustuvan funktionaalisen pinnoitejärjestelmän, jolla voidaan täyttää mitä erilaisimpia vaatimuksia prosessiteollisuuden kemiallisista rasituksista kovaan mekaaniseen kulutukseen.

 

Teemme tarvittaessa mistä tahansa sähkökemiallisesta kastopinnoitteesta havainnekappaleita ja koe-eriä mittauksia, kenttäkokeita ja kehityskierroksia varten.

Ota yhteyttä!

Kysy lisää palveluistamme, pyydä tarjous tai lähetä palautetta – palaamme asiaan mahdollisimman pian! Yhteystietomme löydät täältä.

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja uutiskirjeitä