Competitive Coating -kehityshankkeemme tekee pinnoitteista yhä älykkäämpiä, kestävämpiä ja ympäristöystävällisempiä

Suomen Elektropinta on kesäkuusta 2022 lähtien toteuttanut Euroopan unionin osarahoittamaa kehityshanketta, jonka tavoitteena on edistää vihreän siirtymän toteutumista uusien investointien ja kehittämistoimien avulla sekä monipuolistaa tuotevalikoimaamme ja liiketoimintaamme. Hanke päättyy vuoden 2024 lopussa.


Tutkimme jatkuvasti uusien, ympäristön kannalta kestävien ja toiminnallisesti optimaalisten tuoteratkaisujen käyttöönottoa. Otamme uusia pinnoitusteknisiä ratkaisuja käyttöön myös asiakastarpeeseen perustuen. Jos yritykselläsi on tuotteita, joille et ole vielä löytänyt oikeaa pinnoitusratkaisua, ole meihin yhteydessä. 


Uusien tuotteiden ja uusien pinnoiteratkaisujen kohdalla teemme tarvittaessa koepinnoituksia ja olosuhdetestejä laaturaportteineen sekä erilaisia mittauksia todistuksineen. Toimintamalliimme kuuluu myös materiaalitutkimusyhteistyö tutkimuslaitosten kanssa.


Lisätietoja kehitystoiminnastamme saat kehitysjohtaja Janne Immoselta. Yksittäisten tuotteiden osalta voit ottaa yhteyttä myös pinnoitusinsinööri Joni Airaksiseen.

Lue hankekuvaus
0
Feed