Asiakkaamme

Yritys on keskittynyt tuottamaan laadukkaita metallipinnoitteita valituille toimialoille. Suurin toimialamme on kone- ja laiteteollisuuden yritykset, jossa olemme toimineet yrityksen perustamisesta saakka. Hyötyajoneuvoteollisuus, kuten metsä-, kaivos- ja maatalouskoneet ovat meidän erityisalaamme. Lisäksi meillä on asiakkaita mm. puolustusteollisuudesta, optisista sovelluksista, rakennusteollisuudesta ja elektroniikkateollisuudesta.

Asiakkaamme arvostavat nopeita ja varmoja toimituksia, virheetöntä laatua sekä avointa ja välitöntä kommunikaatiota arjen kiireen keskellä. Asiakkaamme ovat pääsääntöisesti erittäin tyytyväisiä toimintaamme ja tiedämme, että toimitamme palvelua, joka sijoittuu kirkkaasti alan parhaaseen päähän. Annamme pyydettäessä mielellämme yhteystietoja, mikäli haluatte kysyä suoraan asiakkaitamme toimintamme laadusta.

Asiakaslähtöisyys on tärkeä osa laatupalvelua

Asiakaslähtöisyyttä pidetään hyvän palvelun lähtökohtana, ja se on laatustandardienkin ytimessä. Suomen Elektropinta Oy on ratkaissut lukemattoman määrän tarpeita, erikoisia, joskus vaikeitakin ongelmia, räätälöinyt toimitusaikoja, säätänyt toimitusasiakirjoja ja muokannut palveluita aina asiakkaan huolenilmaukseen, tarpeeseen tai ongelmaan vastaten. Asiakastyytyväisyys on tutkimusten mukaan korkea. 

Kehitämme edelleen tuotelaatua ja palvelua. Yrityksen tavoite on parantaa teknologiaosaamista ja asiakaspalvelua käsi kädessä, niin että vaativimmatkin prosessit voidaan toteuttaa luotettavasti ja läpinäkyvästi. Asiakkaamme hakevat voittavaa ratkaisua parhailla tuoteominaisuuksilla. Haluamme tuoda parasta mahdollista teknologiaa edustavat pinnoitteet asiakkaidemme käyttöön.